Friday
2018/07/07
11:00
(to 12:00)
YOGA @BEACH (60 MIN)
 Niko
11:00
(to 12:00)
YOGA @BEACH (60 MIN)
 Niko
11:00
(to 12:00)
YOGA @BEACH (60 MIN)
 Niko
12:00
(to 13:00)
YOGA @BEACH (75 MIN)
 Irinja
12:00
(to 13:00)
YOGA @BEACH (75 MIN)
 Irinja
12:00
(to 13:00)
YOGA @BEACH (75 MIN)
 Irinja
13:00
(to 13:30)
POI @CIRCUS DOME (90 MIN)
 Olli
13:00
(to 13:30)
POI @CIRCUS DOME (90 MIN)
 Olli
13:00
(to 13:30)
POI @CIRCUS DOME (90 MIN)
 Olli
13:30
(to 14:30)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
13:30
(to 14:30)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
13:30
(to 14:30)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
14:30
(to 14:55)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
14:30
(to 14:55)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
14:30
(to 14:55)
HOOP @BEACH (60 MIN)
 MoodforHoop
14:55
(to 15:00)
SHIBARI @BEACH (60MIN)
 AmyMay
14:55
(to 15:00)
SHIBARI @BEACH (60MIN)
 AmyMay
14:55
(to 15:00)
SHIBARI @BEACH (60MIN)
 AmyMay
15:00
(to 16:00)
JAMMING, FACE PAINTING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 
15:00
(to 16:00)
JAMMING, FACE PAINTING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 
15:00
(to 16:00)
JAMMING, FACE PAINTING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 
16:00
(to 16:30)
HOOP @BEACH (90 MIN)
 Vannetanssiyhdistys
16:00
(to 16:30)
HOOP @BEACH (90 MIN)
 Vannetanssiyhdistys
16:00
(to 16:30)
HOOP @BEACH (90 MIN)
 Vannetanssiyhdistys
16:30
(to 17:55)
CHILDREN CIRCUS @CIRCUS DOME (60 MIN)
 CircoSoul
16:30
(to 17:55)
CHILDREN CIRCUS @CIRCUS DOME (60 MIN)
 CircoSoul
16:30
(to 17:55)
CHILDREN CIRCUS @CIRCUS DOME (60 MIN)
 CircoSoul
17:55
(to 18:00)
JUGGLING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 Antti & Leo
17:55
(to 18:00)
JUGGLING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 Antti & Leo
17:55
(to 18:00)
JUGGLING @CIRCUS DOME (60 MIN)
 Antti & Leo
18:00
(to 19:00)
HAND STANDING @BEACH (60 MIN)
 ApsuApina
18:00
(to 19:00)
HAND STANDING @BEACH (60 MIN)
 ApsuApina
18:00
(to 19:00)
HAND STANDING @BEACH (60 MIN)
 ApsuApina
20:00
(to 21:00)
STAFF @CIRCUS DOME (60MIN)
 Ella Anu
20:00
(to 21:00)
STAFF @CIRCUS DOME (60MIN)
 Ella Anu
20:00
(to 21:00)
STAFF @CIRCUS DOME (60MIN)
 Ella Anu

Additional informations:

If you use an Androidâ„¢ powered phone or tablet, lets use native Kosmos Festival 2018 Timetable Application for Androidâ„¢, install it from Google Play :
Get it on Google Play

Note : Timetable line-up is based on data from gathering organizers. Application is distributed with the consent of the organizers. Any changes of dates of actual events before or during gathering are possible without prior notice.
All times in EEST (GMT+3:00). Androidâ„¢ is a trademark of Google Inc. Locale detected: en_US